Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. De allra flesta blir verkligen imponerade att det är en helt raw och “nyttig” dessert/kaka som de äter
Så jag inventerade lite och så hittade jag det här receptet, knaprig blåbärspaj. Väl hemma så började jag tänka att det är lättare att svänga ihop en paj med det jag har hemma än att ta bilen till Ica och halta in i affären
Hallonpaj är nog min stora favorit (efter blåbärspaj då kanske. )), och denna här pajen är så löjligt enkel att röra ihop så du kommer nästan inte tro det
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Och. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Blåbär ochhallonpajskaka med kardemumma. Paj och kaka i en och samma sommarfavorit. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Blåbärsrutor med kardemummakrisp. Som ni vet vid det här laget så var jag på ett Loppi bloggevent i lördags (här kan ni läsa mer om det) där jag fick se OBH Nordicas snygging - Herkules (kraftfull och tyst - allt man behöver)
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.