ta saften och blanda med philadelphiaost och grädden. Det måste ju så klart firas med tårta. Det var viktigt att det var chokladtårta och jordgubbstårta, så jag googlade men hittade ingen som verkade som det ultimata för dessa smaker
Lossa tårtan från formen försiktigt med en kniv längs kanterna, ta loss kanten, servera och njut. Framöver måste jag nog experimentera lite med andra smaker men den här va fantastisk
Jag bakade den i två mindre former delade dessa och varvade bottnarna med en swiss meringue butter cream på choklad som jag hittade hos Danielle på Heavenly Cupcake
Kör hallon och björnbär för sig i en mixer eller mosa med en gaffel. Smöra och bröa en rund form. Blanda lite av den vispade grädden med flor- och vaniljsocker
Mörk chokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
En mandel/chokladbotten fylls med vit choklad och mangomusse och dekoreras efter behag. Lägg papperet i botten och tryck ut smeten i formen, det går enklast med baksidan av en matsked
Bra betyg med andra ord. Men när jag skulle börja sammanställa tårtan funkade det inte alls och jag gjorde en nödlösning och den blev inte som jag hade tänkt mig men den blev extremt god och det fanns inte kvar något efter ett dygn
Smält smöret och blanda med mjölken. Börja med botten. Vispa ägg och strösocker poröst. Lägg handen på kakan och skär den med en lång kniv så att du får tre bottnar
Den var lite lösare än den färskost vi är vana vi och jag skulle nog rekommendera att man blandar ut färskosten med gräddfil för att få lite mer syrlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.