Björnbär. Koka upp 400 g björnbär (helst frysta, men färska går också bra). Sila av kärnorna. Häll tillbaka saften i kastrullen, koka upp och reducera ned till hälften
Björnbär. Koka upp 400 g björnbär (helst frysta, men färska går också bra). Sila av kärnorna. Häll tillbaka saften i kastrullen, koka upp och reducera ned till hälften
Nu tycker jag att det är dags för ytterligare ett glassrecept. Den här gången blir det skogsbärsglass. Alltså glass gjord på lite blandade bär jag hade i frysen
Som avslutning på middagen bjöd jag på en Björnbärsglass med Vit chokladsås. Björnbärsglass med Vit chokladsås 4 portioner. Björnbärsglass med Vit chokladsås 4 portioner
Finns det möjligtvis någon glassugen liten foodie någonstans där ute, som inget hellre vill än att få sig ett recept på en läcker björnbärsglass, månne
Som avslutning på middagen bjöd jag på en Björnbärsglass med Vit chokladsås. Björnbärsglass med Vit chokladsås 4 portioner. Björnbärsglass med Vit chokladsås 4 portioner
Kör ett paket björnbär till mos i matberedare. Bottna fyra glas med en sked mos. Kör innehållet ur det andra paketet med crème fraiche tillsammans med någon msk socker
Björnbärsglass (4 port). Björnbärsglass (4 port). Den här glassen är min absoluta favorit. Den är så enkel att göra och man kan dessutom variera vilka bär eller frukter man vill ha i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.