Med lite björnbär från frysen, blir det här en snabblagad och enkel dessert med mycket smak. Förmodligen världens vackraste frukt och dessutom otroligt gott
Under tiden så strimlar du purjon och hackar upp paprikan och kassler. Smöra en ugnsform, blanda riset, kassler, purjolök och paprika och häll över i ugnsformen
Med knappt tinade björnbär till blir det en efterrätt i nyårsklass. Är nog lite räddhågsen, och har kanske sviter efter att ha jobbat på brännskadeavdelningen en gång i tiden, och sett vad fritering kan ställa till med
Sen är det björnärsgelé och kladdkaka, men tyvärr glömde jag gelatinet i puréen och det rann ut på hela fatet,men man kände smaken och jag hade färska björnbär till som gav syrlighet
Avsluta med att lägga på björnbärenoch strö över färsk timjan. Den här helgmiddagen gjorde vi för någon vecka sedan och den är något av det godaste jag ätit på länge
Björnbär. Nu har jag förhoppningsvis vaknat till liv och gör mig iordning inför dagens bröllop. Förhoppningsvis kittlar det lite i magen och jag ser fram emot dagen med allt vad den har att ge
Tillsätt björnbären till resterande fyllning, men spara några hela bär. Det visade sig även att den var sockerfri, fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.