Gulasch kan göras antingen som soppa eller som gryta, men för mig är det nästan detsamma för jag äter den gärna med mycket rotfrukter i som en egen rätt utan tillbehör
Bilder kommer såklart, men det får ni se en annan dag för nu måste jag rusa. Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kanvara bland det godaste jag bakat i lchf-väg
Japp. Om den görs på bra och nyttiga produkter. Som t ex den här goda Tonfiskröran. Du behöver. tonisk i vatten (köp aldrig i oljan, då är det mycket dåligt kvalitet på oljan
Som rubriken avslöjar så kan alltså detta vara det godaste jag nånsin lagat. Går utmärkt att äta ihop med kanske stekta champinjoner för att få en LCHF variant (använd då 2 dl vispgrädde och skippa creme fraichen)
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.