Hacka chokladen fint och smält tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad. Rör i lakritsgranulat. Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna
Här kommer en favorit i repris, nämligen saffransbullar med mandelmassa och russin. Tillsätt resten av degvätskan, socker, salt, saffran och nästan allt mjöl, spara lite till utbakningen
Testade Mat-Tinas recept på citronkola efter ett tips från Vicktoria W på facebook. Citronkola5,75 dl socker3 st citroner, rivet skal och saft från125 g smör350 g vit choklad225 g kokosfett Koka upp sockret med saften och skalet från citronerna
Just dessa skorpor må vara det godaste som finns när det kommer till saffran. Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och rör ner äggen
Här kommer receptet på Citronkola som jag lovade häromdagen. Citronkola5,75 dl socker3 st citroner, rivet skal och saft från125 g smör350 g vit choklad225 g kokosfett Gör så här
Saffrans kladdkaka är ju bara ett måste. Häll i saffranet och ställ kastrullen åt sidan. 1 g saffran (2 påsar). Mortla saffranet med 1/2 tsk socker. 1 g saffran (2 påsar)
Saffrans kladdkaka är ju bara ett måste. Häll i saffranet och ställ kastrullen åt sidan. 1 g saffran (2 påsar). Mortla saffranet med 1/2 tsk socker. 1 g saffran (2 påsar)
Tillsätt saffran. Säsongens godaste ♥Tänk lussekatt fast i kanelsnäckeform med riven vit choklad & riven mandelmassa som fyllning, kryddat med en aning kardemumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.