Men så tidigt i somras slängde våra vänner på Agnehill ut en inbjudan att komma hem till dom för en grillkväll ochmed inbjudan kom det en filmsnutt med förslag på middag
Börja med att skölja och torka kycklingen. Vi skulle inte platsa i sveriges mästerkock, vi jobbar inte med mat och vi vill inte påstå att vi lagar bättre mat än någon annan
Gör samma sak medlåren. Smaka sedan av med salt. Öppna ölburkenoch häll av hälften. Gör små fickor mellan bröstfilé och skinn och stoppa in vitlökssmör där
Penslakycklingenmed olivolja och klappa in rubbenordentligt i skinnet. Kycklingen är fortfarande rubbad, fortfarande uppträdd på halvfull ölburk och definitivt fortfarande grillad efter konstens alla regler
Ångan från ölen gör dessutom kycklingen extra mör ochdärmed godare. På densenastegrillträffenmed Kronfågel fick vi höra att årets hetast grilltrend, årets grillsnackis, kommer bli Spatchcock chicken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.