Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över. 6 st Kycklingfileer. 13 msk Kycklingfond. 11 tsk Salt och svartpepparSkär kycklingfiléerna i längsgående bitar. 1Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sås, hackade vitlöksklyftor och kycklingfond i en skål
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. 4 kycklingfiléer
Kycklinggratäng. Pilla kycklingen i små bitar. Dagens rätt hittade jag på bloggen 56 Kilo, en smarrig kycklinggratäng som var enkel att göra och väldigt god enligt hela familjen. 1 hel grillad kyckling. Häll över kycklingen och kör i ugn ca 20 min. Kram Lena 1 hel grillad kyckling