Skär köttet i större tärningar och torka av bitarna på hushållspapper. Strax innan servering blandar du ner de röda kidneybönorna så att de får koka med
Servera hamburgarna med oståsen tillbehören och gärna ketchup gjord på röda vinbär. 1Hamburgare500 g fett vildsvinskött, grovmalet 1 msk ketchup 1 msk senap, dijonsenap salt, efter smak svartpeppar, grovmalen, efter smak 1 msk bladperslija, finhackad. 1Serveras med8 hamburgerbröd, små 1 rödlök, skuren i tunna skivor 8 skivor bacon, knaperstekt 2 tomater, tunt skivade lite ruccolasalladHamburgare. Forma till 8 hamburgare och stek eller grilla dem
En till variant på vegetarisk burgare. Här är recept på Kålrots- och portabelloburgare. Forma smeten till burgare och stek de i ugnen, 175 grader, ca 20-30 minuter, eller tills burgarna blir fasta och får en fin yta
så jag var tvungen att gå dit dagen därpå. Det lät nästan lite för bra för att vara sant när han berättade att man fick underbara långkoksburgare för 75 spänn
Blötlägg bönorna över natten, häll av blötläggningsvattnet och häll på nytt vatten. Häll på nytt vatten och koka bönorna tills de är färdiga och lite mjuka, det tar ca 20-30 minuter. Olja en stor ugnsform eller en djup bakplåt, strö över den sista 0,5 dl rågmjöl och vinkla formen så att mjölet fastnar på sidorna och botten på formen. 450 gram torkade röda kidneybönor. 1 påse (40 gram) taco kryddmix
Det räcker inte med att göra veganburgare för och på Södermalm. Den är ”Månadens Vegoburgare”, ett nytt koncept som jag är först ut att delta i och den är ett riktigt monster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.