4 500 g tortellini (ricottaoch spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Ibland när jag lagar mat så går det riktigt snett till och resultatet blir inte alls bra. Men det finns även gånger då jag lyckas lite extra bra och tänker "yes, fasiken vad bra detta är
Här kommer en supergod kycklingrätt med en massa nyttiga spenat och smakrik ricotta ost. Som jag har sagt förut så tycker jag om att göra allt i en och samma panna och låta det sköta sig självt i ugnen och detta är en sån här rätt med grönsaker och allt på samma plåt
Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater. Skär upp tomaterna och plocka av lite basilika blad och lägg ner i en bunke
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Krydda med salt och peppar och lägg ner i såsen och låt sjuda tills fisken är klar. Blanda nykokt pasta, laxsås, spenat och en halv ask babyplommontomater
Mycket otippat att jag skulle äta en tomat- och jordgubbssallad med basilika och vitlök (. Allt lirar så fantastiskt bra ihop och jag blir så lycklig över att jag vågade prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.