4 500 g tortellini (ricottaoch spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
2 burkar cremefraiche, en kruka basilika. 1 msk parsillade krydda och 1 msk honung, mixa och smaksätt med lite flingsalt. En underbart god kall sås att ha på buffé bordet eller till grillat kött och fisk❤️ - Läs hela inlägget här 2 burkar cremefraiche
Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. Strimla basilikanoch rör ner i såsen. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Smält smöret i en kastrull på medelhög värme och tillsätt mjölet, vispa i ungefär en minut. Separera varje lasagne platta direkt efter att du hällt ut vattnet, annars kommer det att klistras ihop med varandra
Rätten i fråga låter löjligt enkelt, men det är något med vodkan som lyfter smakerna så oerhört och gör att de enkla ingredienserna smakar så gudomligt gott
Här kommer en supergod kycklingrätt med en massa nyttiga spenat och smakrik ricotta ost. Som jag har sagt förut så tycker jag om att göra allt i en och samma panna och låta det sköta sig självt i ugnen och detta är en sån här rätt med grönsaker och allt på samma plåt
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Rör ihop äggulorna medricottaostenoch mjölken. Jag gjorde dem till middag häromdagen men de är lika goda att äta till frukost med lite knaperstekt bacon till och färska bär
En smakrik paj med spenat ochricotta. Tryck degen i en pajform med löstagbar kant. För pajskalet blanda smör, mandelmjöl, fiberhusk och salt till en smulig massa
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Ingredienser 4 kycklingfiléer1 pkt bacon eller lufttorkad skinka1 gul lök1 vitlöksklyftasmör eller olja 2 dl risottoris 4 dl höns- eller grönsaksbuljong 1 lime 1 kruka färsk basilika 1-2 dl nyriven parmesansalt & pepparGör risotton såhär 1. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Strimla basilikan 8. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.