I morse hade jag fina vänner över på frukost och bjöd då på en variant av de här baguetterna. Dock var jag lite snål och tror att man bör ta minst en kruka för att få riktig basilikasmak på det
Skölj och grovhacka persilja ochbasilika. Servera bulgursalladen tillsammans mednystekt halloumi. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Dekorera med färska tomateroch varför inte lite färska örter som basilikaoch persilja. Våra egna baguetter fyller jag med rejält med sallad, fetaost, avokado, soltorkadtomatoch färsk tomat
Skölj och grovhacka persilja ochbasilika. Servera bulgursalladen tillsammans mednystekt halloumi. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Nästa gång funderar jag även på att slänga i lite färsk basilika. Det här receptet hittade jag i boken Bröd för alla sinnen av Stina Algotson, Janne Hansson & Fredrik J Karlsson under namnet Kryddbaguetter
Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Nedan får du ett recept på en god laxfilé medsoltorkadetomater, basilikaoch fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Toppa med de strimlade soltorkadetomaterna, oliverna och örterna. Krydda med salt och peppar. Fungerar bra att servera ihop med en pastasallad eller till någon form av potatis
Bryn dem i smör en panna , krydda med salt, peppar och grillkrydda. I helgen när vi hade vänner på besök, bjöds det på marinerad fläskfilé och till köttet hade vi en potatisgratäng
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Mixa kikärtor (avrunna) tillsammans medsoltorkadetomater. Men varför inte göra den lite roligare och tillsätta lite goda soltorkadetomateroch färsk basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.