Så här blev flaskorna till Lilla Essingen Summer Ale med etiketterna på, vad tycks. Du har väl inte missat mitt inlägg från min andra bryggning eller från när jag buteljerade min Summe Ale
Häll upp saften på väl rengjorda flaskor, stäng korken och låt kallna. När Affe och jag åkte till vårat "hallonställe" ute i skogen så blev vi besvikna
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Väl hemkommen ifrån jobbet på fredagskvällen var det hög tid att ta ut min sista skinka ifrån höstens skjutna rådjur (se ”Rådjur till Råvara”) ur frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.