Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Enligt originalreceptet ska knäcket stå inne i ugnen 45 minuter i 150 grader men jag tog ut mina tidigare för att de inte skulle bli brända. FRÖKNÄCKE (LCHF)1plåt1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön0,5 dl hela linfrön2 msk pofiber1 msk fiberhusk0,5 tsk havssalt0,5 dl (50 g) kokosfett utan smak (eller osaltat smör)2,5 dl kokoande vattenLite flingsalt att strö överGör så här. Låt smeten svälla i ca 10 minuter. Grädda i 20 minuter i 150 grader, ta sedan ut och skär i bitar. Ställ in igen ytterligare 10-20 minuter tills knäcket börjar få lite färg. 150 grader m. 1 p. 1 dl solroskärnor. 1 dl sesamfrön. 1 msk fiberhusk. 150 grader
17 April 2016. i 15 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. 15 minuter. 10 minuter. Tillsätt 100 gram av osten till blandningen och låt det smälta. 1 - 2 st fläskfiléer. 1-2 timmar. 15 minuter. Dela på Twitter 15 minuter Det sista steget var att, fläskfilén fick lite stekyta på stekjärnet. 1 - 2 st fläskfiléer
Förra helgen testade jag att göra paj á la LCHF. 1 msk fiberhusk. 1 krm salt. 1 ägg. 1 bit purjolök, ca 300 g. 1 röd paprika. 1 burk crème fraiche paprika & chili. Sätt ugnen på 175°C. Förgrädda sedan pajskalet i 8-10 minuter till skalet fått lite färg. 1 msk fiberhusk. 1 krm salt. 1 ägg ½ dl vatten. 2 kycklingfiléer 1 bit purjolök, ca 300 g 1 röd paprika. 1 burk crème fraiche paprika & chili
27 April 2016. Det doftar gott i köket kan ni tro, efter frestelsens 1 timmes tillagning i ugnen. 1 dl cream fraiche. Sätt ugnen på 175 grader. 15- 20 minuter. Tillsätt grädden, cream fraichen, peppar samt 100 gram av ädelosten. 1 timme. 1 dl cream fraiche
12 Mars 2016. 1 liter vitkål i strimlor. 1 stor röd paprika i bitar. 1 dl bostongurka. 1 dl olja. Dela på Twitter 12 Ma. 1 liter vitkål i strimlor. 1 stor röd paprika i bitar. 1 dl bostongurka. 4 kycklingfiléer 1 dl olja
Förgrädda botten ca 10 minuter eller tills den är gyllenbrun. Skär i ca 12mm breda skivor. Grädda i ca 10 minuter eller tills bullarna har fin färg. 100 gr naturell färskost (Philadelphiaost). 1,5 msk psylliumfröskal (Fiberhusk). 1 dl tomatsås (jag gillar muttis, eller gör egen). 100 g rökt skinka. 150 g riven mozzarella (påse)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.