Inspirerad av lunchen stekte jag någon vecka senare torskmedlikadanaingrediensertillfamiljen. Vi valde båda stekttorskmedskirat smör, hackat ägg, rivenpepparrot, handskalade räkorochkoktpotatis
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tisdagensmiddag blev inte, den obligatoriskafisken. Till det åt vistekta grönsaker, medfetaost. Det blev en stektytterfiléistället, somficksimmaibalsamicosås
Vi handlar alla basvaror (sånt håller länge eller går att frysa in), sen kompletterarvibaramedmejerivaror, frukt och andra färskvaror under månadens gång
Servera tillstekttorskochkoktpotatis. Egentligen ska det vara kokttorsktill äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fiskenoch sen ordentligtmedvitpeppar så det smakar något
Vispai mjölet och häll sen på mjölken ochvispatills allt är blandat ordentligt. smör tillstekning. Blanda ströbröd, salt ochcitronpeppari en tallrik/skålmed låg kant och vänd fiskeni den (båda sidorna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.