1. Skölj och rensa bären/frukten. 2. Blanda bär/frukt (stora bär delas) och sockret i en gryta. Tillsätt även kryddor, örter och annan smaksättning
Ibland när det är brådis så häller jag i allt på en gång och mixar med mixerstav – det funkar fint. Tips på dessa hittar du nedanför ingredienserna för basreceptet
Pumpapuré – ett basrecept. Men med en knapp vecka kvar till den importerade skräckhelgen har även jag insett att det finns en klar fördel med spektaklet – nämligen att butikshyllorna fullkomligt svämmar över av pumpor
Det här receptet är lite av ett basrecept. Våra äpplen är mogna i trädgården och det är perfekt att koka lite chutney till höstens mustiga grytor eller en stek
Självklart kan man smaksätta det om man vill, med lite äpplen och kanel, en bit dumle, en klick vaniljsås eller vad man nu känner för – men de är också ljuvliga precis som de är
Kavla återigen ut degen försiktigt – tryck inte. från boken "Sju sorters kakor" - alltid en trogen vän då man önskar ett traditionellt basrecept att lita på
Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse och mjölk/laktos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.