Att tillaga hel laxsida i ugn är både lätt och gott. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Fisk. Lägg fiskfiléerna i en ugnsfast form. Ringla över lite olja och klicka lite smör över fisken. Servera fisken tillsammans med gyllene mos och broccoli
Sänk värmen och låt dem bli helt genomstekta. Lax passar nämligen utmärkt till fiskfärs. Imorgon är det fredag, tjoho, och då blir det fisk i gryta, gratäng och soppa
Receptet gäller 1200-1500 gram tinad/färsk kyckling som tillbehör till 6 personer. Blanda 4 msk olivolja tillsammans med 1 pressad citron, 2 krossad vitlöksklyftor, 1 tsk torkad rosmarin, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.