När konservburken puttrat klart, tar du upp den och öppnar medelst konservöppnare. Börja med att småputtra konservburken med kondenserad mjölk i en kastrull fylld med vatten
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
En lättlagad kycklingrätt med toner av jordnötter. Jordnöt- och chokladfudgeJordnötssmör är otroligt rikt på nyttiga fettsyror och tillsammans med ett protein får du ett både smakrikt men även näringsrikt godis som du kan avnjuta med gott samvete
Rör i myntan och smaka av med salt och peppar. I morgon kör vi vidare med fler recept från menyn, det blir de fyllda tomaternas tur att presenteras närmare
Servera curryn med kokt råris, salsan ochjordnötter. Börja med mindre mängd curry om du är rädd för hetta, och tillsätt mer i slutet om du tycker det blir för mesigt
Inte nog med det så strödde jag på hackade mandlar också. Strö över hackade mandlar och ställ tillbaka glasspinnarna igen till frysen för att chokladöverdraget ska stelna
Skär ett äpple i tunna skivor, antingen på mandolin eller med kniv. Jätteenkelt och väldigt gott att göra både egen nutella (smakar lite mer nötigt) och egna äppelchips
Jag hällde allt i en bunke och jobbade snabbt ihop till en deg,. Och de var försvinnande goda. Rullade ut degen till 5 längder, la dem på ett bakplåtspapper, plattade till dem lite och sedan gräddade jag dem i ca 20 min på 180 grader
En sallad med bacon, philadelphiaost ochjordnötter. Så var den efterlängtade långhelgen här ochmed den ett gäng möjligheter till att blogga om mat och bak
Efterosm att jag misslyckades med macaronsen så tog jag helt enkelt dem och smulade ner i degen. Förutom gamla kakrester går det även jättebra med oreo, ballerina digestive eller mariekex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.