Hacka ner lite citronmeliss och toppa med pistagenötter. Har gjort om receptet lite i grundreceptet stod det att man skulle pressa apelsinerna och ha idet med likören, men jag ville ha lite mer tuggmotstånd därför valde jag att ha bitar
Bra mat i matlåda,Enkla efterrätter & bakat,Frukost & mellanmål,Vegetariskt. Om du sticker ner en körsbärstomat, oregano och lite strimlad skinka också, blir det ju lite som pizzabullar tänker jag
I samband med att jag slog ut min framtand behövde jag byta till en lite mer skonsam kost och då kunde jag inte äta den hemmagjorda müsli som jag annars brukar äta till frukost, därför testade jag en morgon att göra en fruktsallad med keso, kokos och kanel och den blev så pass god att jag har fortsatt äta den till frukost ända sedan dess
Servera med frukt eller bär. Det viktigaste med pannacotta är att få till rätt konsistens. Smaka av så att det blir lagon sött och lagom mycket apelsin- och kanelsmak
Med guacamole och en grönsallad. Blanda keso, chili, salt, peppar, hälften av osten och vitlöken. Det kanske inte ser så gott ut, men jag lovar det är riktigt gott
150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.