Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. När de sista vännerna kom in i klunga ville man bara omfamna dem alla i en stor gruppkram, vilket vi också gjorde
och det känns ju som evigheter sedan - i fredags. Citronfilé (Elle mat & vin), potatisgratäng, rödbetssallad (Elle mat och vin) och ett par kalla såser
Ha en myspysdag vänner. Så himla gött och god var tydligen den här desserten jag gjorde till herrarna och bjöd på igår, för det var väldans tyst runt bordet, bara ett eller två mmmmmm hördes
Om hur hans uppväxt på bondgården utanför Sundsvall präglade vårt kök hemma under min uppväxt och hur hans kärlek för matlagande smittade av sig på mig och verkligen visade mig att det var möjligt att laga jävligt god mat hemma i sitt eget kök
Kyckling är en riktigt bra proteinkälla och kan varieras på så många sätt. I söndags ägnade jag ett par timmar åt att fixa matlådor inför veckan och jag gjorde två olika varianter av kyckling
Ha den bästa starten på veckan vänner. Måndag, kallt och grått, en riktig vinterdag. Perfekt på vardagar när blodsockret är lågt och alla i familjen vill ha mat nuuuu
Dessa bilder är från påskhelgen som bestod av mycket arbete, men en kväll hade vi goda vänner på middag och jag tror bestämt att de gillade det jag bjöd på
(och nej jag är inte sponsrad). Jo jag stekte upp lite kyckling kryddad med grillkrydda (gjorde jag igår) Sedan knaper steker man bacon i små bitar, låt det rinna av lite på hushållspapper, isbergssallad, riven eller flagad parmesanost, gurka och jag hade även i lite fetaost det tycker jag är gott till
Nu är det ett nytt år igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.