Så här stod det på baksidan av påsen. Nu har jag testat att baka med fiberhusk. Det har visat sig att de gelébildande fibrerna i psyllium till stor del har samma egenskaper som gluten i samband med bakning
FiberHusk är helt smak- och luktfri. Hittade informationen här. På så vis fungerar fiberHusk även utmärkt till bakpulverdegar, mjuka kakor, småkakoroch kex
Samma sak kommer jag även göra med fiberhusk, vilken har vissa gemensamma egenskaper. Jag fick en fråga om vad pofiber är, och har även tidigare fått frågan ställd
Det här fröknäcket kan jag äta somgodis, för det är helt enkelt så otroligtgott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många
Blev inte alla dumt faktiskt, Johan gillade det också. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.