Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Häll av och ta upp revbensspjällen. Ta undan några msk marinad att ha till pensling samt några msk att ha att ringla över som sås vid servering
Krydda med färska örter, såsom oregano och timjan. blanda köttfärs med spiskummin, salt, svartpeppar, paprikapulver, hackad färsk lök och pressad vitlök
kommer aldrig göra kladdkaka på det hemskt onyttiga sättet längre (med mjöl och raffinerat socker) Då det bakas kladdkaka så är det detta recept som gäller framöver
*För min del går det bra att äta havre men om du vet med dig att du eller den du ska servera till är känslig mot havre så går det bra med vilken annan valfri mjölk som helst
Rabarber är något som jag verkligen förknippar medsommarenoch häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.