Vissa bröd blir man fast med, man bakar och bakar tills det sitter. Solråg är ett odramatiskt och lättbakat bröd med mycket smak mot det lite sötare och lyxigare hållet
Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakadebröd av er läsare. Kokos – och bovetemjöl är en riktigt smarrig kombo i bröd och det här är verkligen så lättlagat det kan bli
Låt vila igen. Hård och knaprig blir skorpan på brödet, nästan som stenugnsbakat. Vänd på det varma brödet och knacka på undersidan, om det låter ihåligt är det klart
Jag har helt snöat in på stora bröd. Riktigt stora runda bröd bakar jag nu. Det är fantastiskt hur ett bröd kan ändra karaktär utifrån hur man bakar ut det
Bland annat ett riktigt gott bröd som jag bakade under novemberlovet till mina lovlediga ynglingar. Det är synnerligen ett trist liv utan kamera (ja, båda mina objektiv har gått sönder) och inspirationen tryter en aning
Så det måste ändras på, och här kommer ett recept på tekakor jag bakade häromdan. Ja, nu trodde jag väl inte att det är krångligt, jag gillar ju att baka kakor så jag fattar egentligen inte varför jag inte bakar bröd
Nybakat bröd yummy. bröd är ju bara sååå mums. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Idag har jag bakat det bästa brödet på länge. Jag fortsätter min ingrediensbana med både bananer och quinoa – som med success kombinerades i ett jättegott ”kakbröd” idag
Nu har jag varit igång med min mani att inte slänga rester igen. Eftersom våffelsmet och pannkakssmet innehåller mycket ägg och i våfflornas fall även smör, har jag funderat på om den inte borde gå att återanvända som degspad till bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.