Salta och peppra. Bred över crème fraiche och strö på mandel. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat&basilika. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat&basilika 3 msk mandelspån
Ärt- och bönsallad. Stek torskryggsfiléernamed kryddor. Smörstekt torskrygg. Slå av vattnet och kör sedan grönsakerna till ett mos med hjälp av en mixerstav
Dela tomaterna och blanda dem med övriga ingredienser i en stor bunke. Gör så här Börja med tomaterna. Mixa kexen, hälften av valnötterna och smöret till en smulig massa
Lägg ned torskryggen i pannan med skinnet nedåt. Torskrygg. Blanda mjukt smör och mjöl i en skål med en gaffel till en pastaredning och rör ned i såsen
Servera torskryggenmed t ex kokt potatis och kokta morötter. För ett tag sedan hittade jag ett paket torskrygg i frysen, så det fick bli söndagsmiddag den veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.