Bakad torskrygg med vitvinssås och gräslöksolja - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g skinnfri torskrygg, skreitorsk
  • 9 dl vatten
  • 1 dl salt
  • 4 dl Arla® vispgrädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 schalottenlökar
  • 2 lagerblad
  • 3 dl vitt vin
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör osaltat
  • 2 ansjovisfiléer
  • saften av ½ citroner
  • 1 krm riven muskotnöt
  • 1 dl matolja
  • 1 kruka färsk gräslök
  • 3 gula lökar
  • 100 g rensad svartkål
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör osaltat
  • ½ tsk salt
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g skinnfri torskrygg, skreitorsk 9 dl vatten 1 dl salt Vitvinssås: 4 dl Arla® vispgrädde 1 vitlöksklyfta 2 schalottenlökar 2 lagerblad 3 dl vitt vin 1 msk Arla® Svenskt Smör osaltat 2 ansjovisfiléer saften av ½ citroner 1 krm riven muskotnöt Gräslöksolja: 1 dl matolja 1 kruka färsk gräslök Karamelliserad lök: 3 gula lökar 1 msk Arla® Svenskt Smör osaltat Svartkål: 100 g rensad svartkål 2 msk Arla® Svenskt Smör osaltat ½ tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.