Baka min glutenfria smulkaka med jordgubbar, persikor och färskostfyllning
MalinsMat
MalinsMat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Smultopping
  • 100 g smör
  • 50 g kokosmjöl
  • 50 g mandelmjöl
  • 50 g farinsocker
  • 50 g strösocker
  • 1 tsk malen kanel
  •  
  • Kaka
  • 1 ägg 75 g smör, rumstempererat
  • 1,5 dl mjölk
  • 2 tsk äkta vaniljsocker
  • 200 g rismjöl (eller havremjöl, om du tål det)
  • 100 g strösocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 5 st jordgubbar, i skivor
  • 1 persika, i skivor
  •  
  • Färskostlager
  • 200 g naturell färskost
  • 50 g strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.