Glutenfri, frusen maräng- och kokosrulle med syrlig citronkräm och jordgubbar
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 3 kylskåpskalla äggvitor - de hela äggen vägde sammanlagt 196 g 1 dl ljust rårörssocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk tapiocamjöl - potatismjöl går alldeles säkert lika bra
  • 3/4 dl kokosflingor - ca 25 g 1 tsk vit balsamvinäger
  • 1 - 1½ dl kokoschips - ca 25 g
  •  
  • Ägg- och citronkräm
  • 2 äggulor 3 msk ljust rårörssocker
  • citronskal och saft från en ekologisk citron - knappt ½ dl saft
  • 1 msk maizenamjöl
  •  
  • Fyllning
  • 200 g jordgubbar
  • 1- 2 tsk vaniljsocker - beroende på hur söta jordgubbarna är i sig själva
  • 1 dl vispgrädde
  •  
  • Garnering
  • 300 - 500 g jordgubbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.