BahnMi, en vietnamesisk smörgås. Montering av din BahnMi. 2-3 msk soja. Slå det över morötterna & löken, låt svalna något & sedan in i kylen i minst 1 timme. Vispa i ca 1,5-2 dl. 2-3 msk soja
Ny fredagsfavorit. Testa dessa läckra mackor istället för den vanliga fredagstacosen. Var inte rädd för att göra egen majjonäs, tänk på att ha ungefär samma temperatur på alla ingredienser och ta det lugnt med oljan i början så ska den inte skära sig
här ser ni enligt mig jordens godaste macka. G-e-n-i-a-l-t. ett härligt fluffigt vitt bröd utan en gnutta fiber i sig, ett generöst lager med fettig majonnäs, sriracha och skivor av jalapeños för hetta, gurka för krispighet och friskhet, saltig och umamipackad tofu och sen det som binder ihop mackan och det som är grädden på moset
Rullarna kan delas på mitten efter att de har rullats ihop. Dippsåserna är en som sagt en småhet jordnötssås, en honungssesamsås och en färdig chili-ingefära som passar perfekt till vårrullar
FacebookTwitterPinterestGoogleE-postSkriv utMerPocketTumblrLinkedInRedditTelegramWhatsAppSkype. Sedan första gången jag åt Banh Mi så har jag varit fast, älskar denna vietnamesiska foodtruck macka
- Läs hela inlägget här 4 portioner. Färska vårrullar med räkor, koriander och dipp sås. Du kan fylla dem med vad du vill tex så passar det med avokado till räkorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.