Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. 6-8st färska champinjoner (Efter tycke och smak). Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. -Mama Skogly ♥ 600 g fläskfilé. 6-8st färska champinjoner (Efter tycke och smak)
-) Det blev en julig buffé med en rad goda rätter och så klart glöggprovning och en massa ost. Stek sedan fläskfilén på båda sidor och lägg över grönsaker och bacon
Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé 3 tomater 1 pkt bacon 1 stor burk champinjoner 2,5 dl grädde 2 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta Kalvfond Riven ostBryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor
Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. 6-8st färska champinjoner (Efter tycke och smak). Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. -Mama Skogly ♥ 600 g fläskfilé. 6-8st färska champinjoner (Efter tycke och smak)
Fördela fläskfiléskivorna samt champinjonerna över tomaterna som du lagt i formen. 500 gr fläskfilé (själv använde jag fläskytterfilé). 6-8 färska champinjoner. 1-2 vitlöksklyftor. Skär fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor och bryn dem, glöm inte att salta och peppra. Gratinera mitt i ugnen, 225 grader i 15-20 minuter. 500 gr fläskfilé. 6-8 färska champinjoner. 1-2 vitlöksklyftor
Hur som haver en skvätt portvin i champinjonsåsen är en höjdare och jag gjorde genast en helstekt fläskfilé, som toppades med smulad auraost och fick följe av en tärnad zucchini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.