Börja med att skiva champinjonerna (storleken är efter smak) och finhacka vitlöken. (Se till att få med så mycket vitlök som möjligt då den gärna ligger kvar i stekpannan
Om man inte enbart vill/kan ha grädde, så kan man späda ut med lite mjölk. Tillsätt soja, vitpeppar, salt och buljong efter smak (var försiktig med salt och vitpeppar)
Champinjonsås1-2 gula lökar500 g färska champinjoner1-2 tärningar grönsaks- eller köttbuljong200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell3 dl gräddeev redningsaltsvartpeppar Skala och hacka lökarna
Om middagsmaten inte räcker till matlådor så händer det ibland att jag, till mångas förskräckelse, fyller dem med något så simpelt som pulvermos och stekta fiskpinnar
Servera med pasta blandad med smaksatt crème fraiche. Låt ströbrödet svälla i vattnet i 10 minuter. Rör i färs, ägg, salt, peppar och lök, och blanda väl
Blanda löken med bacon och honung. Blanda färs, salt, peppar, ägg, grädde, fond med baconfräset. Låt allting koka ihop, smaka eventuellt av med mera sweet chilisås
Baconbiffarmed fetaostfyllning - Smaskens. Blanda ägget med köttfärsen. _________________________________________________________________________________Alla mina matrecept hittar du HÄR >>Baconbiffarmed fetaostfyllning - Smaskens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.