Baconbiffar med fetaost
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g blandfärs
  • 11 tsk salt
  • 12 krm svartpeppar
  • 11 st ägg
  • 12 msk potatismjöl
  • 11.5 dl mjölk
  • 11 tsk timjan
  • 175 g fetaost
  • 18 skiva bacon
  • 1 klyftpotatis
  • 1 sallad
  • 1400 g blandfärs 1 tsk salt 2 krm svartpeppar nymald 1 st ägg 2 msk potatismjöl 1.5 dl mjölk 1 tsk timjan 75 g fetaost 8 skiva bacon Till servering: klyftpotatis sallad Ugn: 225° Det här behövs till 4 port:Krydda färsen med salt och peppar. Blanda ner ägg, potatismjöl, mjölk, timjan och smulad fetaost.
  • 1 Forma färsen till 8 biffar, ca 2 cm tjocka. Linda en baconskiva runt varje biff. 3. Lägg biffarna på ett smort ugnssäkert fat och stek mitt i ugnen i 20–25 minuter. Servera med klyftpotatis och sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.