Ute ligger snön på taken och alla utom snöröjaren är vaken. Ljust och fint är det i alla fall. Jag leder såklart min hoj genom de moddigaste ställena men hur svårt kan det vara att få bort snön
Mat ochsnö. Och jag fick min tid i köket. Där åkte snöplogen förbi. Gjorde en tjock fyllning av tonfisk, kidneybönor, svarta bönor, silverlök, vitlök, ost och en massa kryddor
Senaste dagarna har jag hållit på och provlagat nya recept och skrivit rätt mycket, ska vara klar med en matartikel till Expressens Allt om LCHF om några dagar
Ute faller snön över Göteborg och bäddar in allt i ett vitt och tyst snötäcke. När januari kommer är man på toppen och sen går det raskt utför mot student och skolavslutningar
Bryn smöret, väg upp maltosec och mixa till snö. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Att bylsa på sig en massa kläder och ge sig ut och njuta snöoch kyla är underbart. Fjäll och vinter är en god kombination och själva bor vi vid Norska gränsen ett par dagar och låter dagarna fyllas av så mycket utomhus som vi bara kan
Bara att blanda ihop på några minuter och ställa in övertäckt i kylen. Alla smaker hinner sätta sig och du behöver inte göra mer än hälla upp för mingel, middag eller snacks
Nu har snön kommit och stannat kvar här i Härnösand. =) Igår gjorde jag hel kyckling i lergryta, testade ett nytt recept lite modifierat för mig såklart, och MUMS vad gott det blev, jättesaftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.