Bred ett tunt lager dijonsenap på alla korvskivorna och lägg omlott i en gratängform. Den består vanligen av tomater, aubergine, zucchini, paprika och lök
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
För dig som gillar lutfisk finns en helt suverän förpackning frånLysekils som tillagas på nolltid i mikron, och som till och med visslar när den är klar – och somdessutom smakar precis som den lutfisk mormor lagade
Skiva rödkålen tunt. Fräs den i en gryta med olivolja. Tillsätt vinäger, socker, salt och peppar. Låt den fräsa i ca 10-15 minuter tills den blir glansig
Jag tänker mycket påpåskmat för tillfället, trots att det är flera månader kvar till påsk, och jag tog därför tillfället i akt att öva på en för mig ny variant av det som för min familj blivit en klassisk påsktårta
Servera kokta bönor, broccoli, blomkål eller andra grönsaker till och potatis eller kokt ris. Fyll färsen i formen och lägg resten av matfettet ovanpå i klickar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.