"Snittet för den Glutenfria Kladdkakan blev 4,6/5Den här är definitivt den lättaste glutenfria kakan jag någonsin bakat, den ska jag göra om och om och om igen
Ursprunget är Lätt & rökt (en sorts bacon, från Lithells) men det har slutat tillverkas. Ursprunget är Lätt & rökt (en sorts bacon, från Lithells) men det har slutat tillverkas Ca 200 g champinjoner (1 liten burk) 1 liten purjolök 2 pressade vitlöksklyftor 1 tsk salt ½ tsk vitpeppar 2 ½ msk soya 3 msk tomatpuré 2 dl crème fraiche 2 dl riven ost att strö ovanpåBlanda snabbt ihop pajdegen, gärna i matberedare
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.