Skiva zucchini, paprika och rödlök och fördela över pizzan (ta inte för mycket för då blir pizzan blöt, spara grönsakerna och använd till annat) Fördela mozzarellan jämt på båda pizzorna
"Snittet för den Glutenfria Kladdkakan blev 4,6/5Den här är definitivt den lättaste glutenfria kakan jag någonsin bakat, den ska jag göra om och om och om igen
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Baka ut pizzan i önskad form. Här får ni mitt bästa recept på pizzadeg. Vill du ha tips på hur du bakar ut pizzan som en pizzabagare så de det här klippet
Degen är kalljäst så det gäller att planera ditt nästa pizzasug om du vill prova den, men vi lovar dej att det är mer än lovligt värt väntan, det är absolut den bästa degen vi har gjort någonsin
Jag hade sedan på färska tomater, rödlök, ananas och champinjoner innan pizzan åkte in i ugnen för att sedan toppa med ruccola och parmesan efter gräddningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.