Låt svalna och pudra med florsocker. "Snittet för den Glutenfria Kladdkakan blev 4,6/5Den här är definitivt den lättaste glutenfria kakan jag någonsin bakat, den ska jag göra om och om och om igen
Servera med en god grönsallad. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami. 1Pajdeg 100 g smör 1 dl riven ost 3 dl vetemjöl 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Nu var det nog ett år sedan mitt liv vältes över ända, jag som trodde att man var tvungen att gå till finpizzeria för att njuta så här kolossalt mycket av en varm macka med pålägg
Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. En egen vaniljsås med vaniljstång är så otroligt mycket godare än alla färdiga pulversåser eller sådan tråkig vaniljvisp som finns i affärerna
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Känn med en tandpetare om den är klar. När kakan svalnat något – börja med glasyren. Häll hälften av grädden (1dl) i en kastrull tillsammans med smöret och låt det stå på värme tills smöret smält. Häll upp smeten i en ugnsfast form som du har klätt med bakplåtspapper, storleken på formen skall vara ungefär 20x30 cm
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.