Jag har fullt upp med trädgården nu om dagarna och håller äntligen på att bli klar med mitt nya trädgårdsland där den stenhårda skånska leran (som inledningsvis av arbetet fick en traktor att stegra och spräcka sin fläktrem) nu faktiskt börjar bli riktigt fin odlingsmylla
Men på den tiden hinner man steka på en lamminnerfilé, grilla några lammkotletter, grilla på några tomater och göra en fåroströra smaksatt med vitlök och oliver
hahah) så well, jag tänkte dela med mig av receptet. Iallafall, i tisdags hittade jag en video på en avocadopasta som jag blev så sugen på så jag bestämde mig för att göra ett försök, jag är inte rädd för att pröva nya maträtter eller att misslyckas (ni som har sett min matvideo vet vad jag pratar om
Det här med google är fina grejer. ) kom jag ihåg att jag någonstans läst något om en avocadopasta. Den lena avocadon med den smakrika osten och fräscheten i cironen (hade ingen lime
D. u. h. a. r. k. n. s. e. ö. t. l. o. m. v. i. c. d. p. å. y. F. j. g. b. ä. f. ”. S. ,. A. x. H. G. –. …. ). E. O. I. 1. /. 2. (. 3. 0. 4. -. 5. M. é. P. L. R. K. T. U. w. t D. d l
1 kg räkor med skal2 vitlöksklyftor1 msk smör1 msk vetemjöl2 dl hummerbuljong2 dl creme fraicheSkal och saft av en halv citron2 avokadonchillipepparSalt och pepparNykokt pastaSkala räkorna. 1 kg räkor med skal
Jag har följt en meny den här veckan som lämnade lite räkor över så därför slängde jag in dem med. Det lättaste sättet att hantera avocado är att dela den på mitten, plocka bort kärnan och gröpa ur skalet med sked
Avnjutes med fördel tillsammans med en varm macka och/eller fåroströra (hälften chevre/feta, hälften keso/annan kvarg, rör ihop och lägg en klick i tallriken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.