200-225 grader
Viltsås:Fond kokat på skrovet från orren. Många timmar. Ett kraftigt rött vin efter egen smak och tycke cirka 5 dl (redusera ner). Tillsätt vatten och buljong och mer vin till önskad mängd efter smak. Eventuellt red av med maizena.
Linda filéerna med baconskivor och sätt tandpetare i ändarna på baconet. Blanda smör och vitlök. Häll nu i den torkade grönpepparn och avsluta med cognacen
Lagom till första advent bakade jag ochAmanda den här goda kladdkakan, som varit med mig länge. Ta ytterligare en bunke för de torra varorna ochblanda i vetemjöl och bakpulver (kanelen tillsätts senare)
Häll smeten i en form med smörpapper i botten och smorda kanter. Blanda ner äggvitorna med det andra. Det kan dessutom bli svårt att hinna med allt på en dag
Han räcker ut sin hand efter salta lakritsar i godisskålar och skulle nog mer än gärna vilja att det letade sig in liite mer lakritspulver i det som bakas eller lagas här hemma
Blanda samman ostsmeten med chokladen till en jämn och tjock frosting. Upprepa medföljande bottnar. Och jag hoppas att ni ska hitta några nya favoriter bland det som kommer att komma
Blanda ihop alla ingredienser till smeten med en stavmixer tills du får en slät smet. Konsistensen är otrolig, både luftig men saftig ochblandningen av vanilj, choklad och jordgubb är fantastiskt
Lammkotlett med rostad vitlökssås och fransk potatisgratäng. Filé mignong BlackandWhite som jag fick lära mig består ut av en bit oxfilé med tryffelsås och kalvfilé med sparris och bearnaisesås
Blandamed grädde, maräng och glass. Vi började med köttet, där saltade och pepprade vi bara, och lät det ligga ute i rumstemperatur tills det var dax för att kolgrilla mästerverket
Blandamed grädde, maräng och glass. Vi började med köttet, där saltade och pepprade vi bara, och lät det ligga ute i rumstemperatur tills det var dax för att kolgrilla mästerverket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.