Genomatt så att säga para täcket på coccoterna med min klassiska fisksås, och varsamt ugnsbakade torskfiléer, fick jag en gratäng som var så god att jag tappade behärskningen och i smyg slickade fatet rent från sås
Denna kräm kan man variera till oendlighet genomatt använda olika chokladsorter. Sist blandar du i både vaniljsocker och grädde och vispar tills krämen är genomblandad
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det finns ett par olika sätt att utvinna saften på och vi ska ta och gå igenom dem längre ner. De olika metoderna har olika fördelar och olika nackdelar så jag tänkte vi skulle gå igenom dem
Då hoppas vi innerligt att ni orkat ta er igenom hela konkarongen och att ni dessutom blev inspirerade och sugna på att införskaffa, och använda, en röklåda
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.