Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Tillsätt ägg och vaniljpulver och vispa ihop ordentligt utanatt överarbeta smeten. Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det är så enkelt att det kan tänkas att vi aldrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vida vi inte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investera i ett helt rökeri
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Tänk på att inte låta grädden koka utan den ska bara värmas upp. Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Mumsiga var det iallafall, både med och utan pärlsocker. Eftersom man inte har några längre sovmornar här hemma nuför tiden, satte jag och Vincent en bulldeg tidigt så de kunde vara klara till fikat
En barnfavorit här hemma som förstås går att variera med andra bär eller frukter. Detta är ett basrecept som jag ibland varierar genom att exempelvis tillsätta havregryn eller ägg och ibland används kvarg istället för yoghurt samt banan och vaniljpulver
Tror nog att det är den bästa julklappen genom tiderna för mig, love it. Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.