Ser du ordet "arom" så släng ifrån dig skiten så långt du bara kan, för detinnebäratt innehållet ärså utarmat att tillverkaren har varit tvungen att proppa i smak som tagits fram på kemisk väg för attdet ska vara ätbart
Observeraatt beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt ärdet bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
I dethär fallet färdiga bottnar som är himla bra att ha när jag vill ha något snabbt och gott att äta, vilket händer ganska ofta nu närdetär en del annat att pyssla med än att stå i köket
Ta ut pajen, pudra med florsocker och servera med såsen. Tillsätt lite i taget så slipper du klumpar. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. Finisen. . Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
Serverera köttbullarna i sin sky med spagetti eller mos. Och så har jag har märktatt jag på senare tid faktiskt gärna blandar ner lite ströbröd som fått svälla i mjölk
Då blir det lite som det blir från dag till dag och jag får gnugga receptknölarna många gånger om i stället för att ha en matsedelsåatt jag kan handla allt jag behöver på en gång och slippa ett antal turer till matbutiken
Smält med lite av vattnet, i en kastrull på svag värme. Lägg två gelantinblad i kallt vatten. Toppa med ett kryddsmör, som jag inte var upphovs"man" till och därförinte vet receptet på, men gott var det ☺
För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (det var ju ett tag sedan) reagerade man på att varthän man såg var detfärdigmat (
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.