Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovaratt den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Mitt knep för att få dem på det senare viset äratt tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara är så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
(Jag hoppas att jag inte lovar mig själv för mycket nu. Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Det är ju inte så svårt att göra om favoriträtten så att den blir lchf vänlig. Jag hade lite svårt att komma på substitut för det man var van att äta tidigare
Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Först ut är botten. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.