Kanske dags att se över sinhallonbuske som jag köpte nere på Hallongårdenutanför Trelleborg. Trots brist på blogginlägghar jag ändå lagat en massa god mat, och harverkligen ett helt lager med massa goda recept att dela med mig av
Så ända ini hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Såklart bakar jag den hela året om, men oftast byter jag då ut jordgubbarna mot något annat, som granatäpplekärnor tillvintern, blåbär till hösten och varförintehallontillvåren, som alltid är det bara att testa sig fram
Ju större maskinen är desto svårareblir det förståsatt flytta runt och diska den. Tror nog att det är den bästa julklappen genom tidernaförmig, love it
Många gånger harminaklienterinte ens tänkt på hur illa ställt det variti magen under flera år eftersom att man vant sig eller helt enkelt haft fler, värre problem
Om du har ett arbete som innebär långa dagar, pendling eller liknande så ta en stund på helgen att laga flera måltider som du fryser ininför veckan, både till luncher och kvällsmat
Men vad tusan, nu harvi ju passerat nyåret snart är det väl vårigen. -) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag harinte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Kakorna ska vara genomgräddade men de ska eg inteha någon färg. Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet föratt se lite snygg ut
Sparris och gröna ärter är båda väldigt bra att välja om man villhabasiska grönsaker isin kost. Och häromdagen allra helst, när jag köpte alldeles färsk späd sparrisföratt göra soppa av
s webbshop föratt fylla på sonens vårgarderob. Eftersom jag intehadetillräckligt många för vad som receptet angav valde jag att byta ut äpplena mot hallon och vit choklad i en del
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.