Jag äter mina köttbullar med spagetti eller mos. Har kört utan så långt jag kan minnas men jag inbillar migatt köttbullarna faktiskt blir saftigare på det sättet
Bara att slänga i allt i gratängformen och in meddet i ugnen. Jag testade att göra en annorlunda pastagratäng med tortellini istället för vanlig pasta, alltså en tortellinigratäng
Så många minnenärförknippademeddetta lilla oansenliga häfte. Receptfoldern "Tårtor från när och fjärran", och receptet på tjinuskitårta med bilden på de tjusiga ryska damerna, är en av guldklimparna bland mina kokböcker och receptsamlingar
Min favorit har länge varit en sort som kallas ”Vampire”, vilket förmodligen beror på att frukterna förstär mörklila, på gränsen till svarta, innan de mognar till blodrött… Men också habanero är gott, inte minst på grund av attdetär rejält med fart i en habanero
En av mina absoluta favoritkryddor är en grön pestoblandning med ramslök från Zmaka. Här skiner solen från en klarblå himmel och jag är rädd förattdet inte kommer att bli så många storverk gjorda, varken i köket eller någon annanstans Det gäller att passa på och njuta medandet varar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.