Dethar misslyckas både här och där. Och gett bagarförtroendet en rejäl käftsmäll. OCH glutenfritt. attdet normalt sett, är ovanligt att jag misslyckas med mina baktalanger
Att fylla kycklingfiléer är ett praktexempel på hur man kan variera en maträtt i det oändliga, hur man kan återanvända rester och hur man får nytta av sådana där halva paket som ibland tenderar att hopas i kylen
Jag vet inte vad det beror på men detblir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Kan inte låta bliatt samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Nu är det middag som gäller, detblir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.