Och hur roligt det faktiskt är att både baka och laga mat. Det var min allra första. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
Räkna med att det tar sin tid. I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. Som ni vet är vi inga erfarna torkare, men jag tyckte faktiskt att det fungerade fint att ha samma temperatur på samtlig frukt och grönsaker som vi torkade
En förskola är väl inte det bästa stället att hålla till på om man vill bli frisk fort ( vilket jag behöver bli då jag ska göra ett litet ingrepp i morgon och inte vill komma dit sjuk ) eller smitta andra för den delen
Tricket är att alltid förbereda och förenklaför sig själv. Många påpekar att vi är så flitiga och duktiga som lagar mat varje dag, bakar det mesta själva, gör inläggningar och fermenterar
Serverera köttbullarna i sin sky med spagetti eller mos. -) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet föratt se lite snygg ut. Själv är jag överförtjust i just enkla småkakor baserade på mjöl, smör och socker
Vet att många nu för tiden strävar efter att gå ner i vikt och det finns ju hur mycket tips som helst om det på nätet, men det finns tyvärr inte riktigt lika mycket fokus på tips hur man istället går upp i vikt
Tillsätt lite mer vatten om det kokar bort för mycket vätska. För det är precis vad det är. I helgen lagade jag och Nicklas denna fantastiska gryta som jag inte lagat på några år faktiskt, trots att den är sjukt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.