Lägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. Rör ihop med grädden och saften med gelatinet. 150 g digestivekex (ca 10 st)50-75 g smör50-100 g vit choklad4 st gelatinblad½ dl koncentrerad hallonsaft2 dl vispgrädde200 g philadelphia200 g frysta hallon½ dl sockerFinkrossa kexen i en plastpåse. 4 st gelatinblad
Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där. Nu är det ju som det är med ungdomar, dom har oftast ett späckat schema och herr Persson är inget undantag inte
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Tyckte du att detta var ett bra LCHF-recept. Jag kallar det för ”The Franska”…. Har du köpt färdigriven ost kan du köra den i en matberedare för att få den i lite mindre bitar
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on thepotato chunks
These cookies are guaranteed to create an addiction. They are SO good and SO easy to make. I’ve posted another recipe of syrup cookies before, and they came to be one of my most popular recipes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.