Astrids Kanelkaka
siggepip
siggepip

Astrids Kanelkaka

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl gräddfil 1 tsk bikarbonat 175 g smör 2,5 dl socker 2 ägg 4,5 dl vetemjöl 2 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1/2 tsk salt Fyllning: 1/2 dl socker 1 tsk kanel Blanda gräddfilen och bikarbonaten och låt stå en stund. Rör smör och socker pösigt rör i ett ägg i taget Blanda mjöl och vaniljsocker, bakpulver och salt. rör ned det i öggsmeten omväxlande med gräddfilen Smörj och bröa en form ringla ned smeten tillsammans med fyllningen Grädda kakan ca 1 timme i 175 grader

Kommentarer

  • siggepip

     - 

    Saftig och god med krispigt täcke

Logga in eller Registrera för att kommentera.