4 2 morötter 1 msk smör 1 tsk spiskummin 1/2 tsk malen kanel 1 vitlöksklyfta 400 ml kokosmjölk 1 kycklingbuljongtärning 4 port ris 200 g savoykålsmix 2 msk olja ca 500 g strimlad kycklinglårfilé 2 msk tomatpuré 2 dl vatten 1 tsk sambal oelek salt och peppar 130 g alfalfagroddar Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
När jag hittade rätt mycket smörsopp i helgen så kom den här soppan medasiatiska smaker till. Färdigkokt kycklingoch buljong hade jag i frysen sen ett tidigare buljongkok så det var snabbt gjort att koka ihop en soppa
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.