Gokväll i stugorna. För det är verkligen stugvärme som gäller igen, det sprakar i brasan i köket och stora snöflingor singlar ner därute och lagom blåsigt också förstås
Mycket hetta, från både ingefära och chili, perfekt för en kylig dag som idag. -) Jag tycker om att ha olika strukturer i maten, därför är en del hackat och en del strimlat, groddarna och linserna är bara värmda för att hålla sin fräschör
Gör så här. Blanda 1 dl kokosmjölk, currypasta, ägg, 1 msk kycklingfond samt ströbröd. Låt det svälla några minuter och blanda sedan med lök, vitlök och kycklingfärs
I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Det var såå gott så jag satt och njöt av varje tugga. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen
Nu är det långt mellan gångerna det kommer något inlägg här. Det har hänt rätt mycket runt i kring en att det har varken funnits tid eller tanke att blogga
Det var ett tag sen sist, så nu är det dags för ett recept på ett rejält och enkelt storkok. ) Den här rätten får härlig smak av en mild röd currypasta
I måndags kväll var vi bjudna till goda grannar här i Glommen. Vansinnigt smidigt att bara behöva traska 5 hus bort och där bli bjuden på finfin middag
Det ena leder till det andra. Förra veckan fick jag upp ögonen för kalkonfärs och när jag googlade runt lite på kalkonrecept hittade jag ett recept på asiatisk kalkon som jag tyckte lät spännande
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås