Nyårsmiddagen 2016 inleddes med triss i tilltugg (smördegsrullar med västerbottenost, ostbollar med pistage och gräslök och rökt vaniljlax på mango - recepten hittar Ni här) innan en mer "regelrätt" förrätt ställdes på bordet
Men Wow ni, vilka härliga mattips ni kommit med på det förra inlägget. Glöm inte att ni ännu har chansen att vinna min låda med gluten- och sockerfria godsaker (genom att kommentera det tidigare inlägget) imorgonkväll kommer jag att välja vem jag anser ha tänkt igenom det här med sin sista måltid lite bättre än andra, vilket i sig är ganska skrämmande haha
1. Rödbetor. Värm ugnen till 200 grader. Skala och skär rödbetorna i klyftor. Lägg rödbetsklyftorna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung samt salt och peppar efter smak
Dom här köttbullarna tillsammans med dippingsåsen är en fantastiskt god asiatisk aptitretare, enkel bjudmat då dom är snabba att göra och roliga att servera
En quinoasallad som kan varieras på många olika sätt. Väldigt gott tillsammans med stekt lax. I det här receptet tänker jag bara ge dig förslag på vad du kan blanda i salladen så gör du som du själv vill och tar det du har hemma eller det du tycker allra bäst om